De lente staat voor de deur en wat is er een betere manier om het seizoen te vieren dan met onze spectaculaire Paasshow en Open Camping Dag! 🌷🐣

– 29, 30 maart en 1 april Paasshow (1 april open van 11:00 – 17:00)
– 6 april Open Camping Dag

Op vrijdag 29, zaterdag 30 maart en 2e Paasdag, maandag 1 april 2024, nodigen wij u van harte uit om onder het genot van een heerlijk kopje koffie samen met ons de nieuwste modellen van Knaus en Weinsberg te komen bewonderen. Ontdek de innovaties, de luxe en het comfort van deze prachtige caravans en campers. Maar dat is niet alles! Tijdens onze Paasshow wachten er ook onweerstaanbare deals op u, zodat u dit seizoen in stijl kunt beginnen. Wij veel verschillende acties bij aankoop van een nieuwe caravan of camper.

Zo hebben wij o.a.
– Beursacties bij aankoop van een nieuwe Knaus of Weinsberg camper
– Opruiming van de laatste 2023 modellen campers met extra voordeel
– Een gratis Relaxstoel of ligbed bij aankoop van een dakairco of caravanmover
– Veel extra aanbiedingen in onze kampeershop

En alsof dat nog niet genoeg is, hebben we nog een verrassing in petto! Op zaterdag 6 april organiseren we de Open Camping Dag, waarbij we u verwelkomen om onze campingwereld te verkennen. Ontdek de nieuwste trends, krijg advies van onze experts en profiteer van dezelfde geweldige deals van de paasshow!

Dus noteer in uw agenda: vrijdag 29 maart, zaterdag 30 maart en 2e Paasdag voor onze Paasshow en zaterdag 6 april voor onze Open Camping Dag. Mis deze kansen niet om uw dromen van een perfecte vakantie werkelijkheid te maken!

We kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij Cor Olie Recreatie. Tot dan!

Met vriendelijke groet,

Team Cor Olie Recreatie