TrackJackOTM2-0Trackjack

Beveilig uw caravan of camper tegen diefstal

Het diefstalcijfers onder caravans en kampers is vorige jaar sterk gestegen. TrackJack biedt u de mogelijkheid uw kostbare bezit op een betaalbare manier te beveiligen. Door middel van GPS track & trace wordt u direct op de hoogte gesteld bij diefstal, samen met de bijbehorende locatie. En dit heel betaalbaar en zonder hoge en langlopende abonnementskosten!
Hoe werkt TrackJack?
TrackJack werkt op basis van GPS waarmee met behulp van satellieten binnen enkele seconden een locatie op aarde worden bepaald. Deze techniek in combinatie met de gebruiksvriendelijke software  van TrackJack zorgt ervoor dat u altijd gemakkelijk de locaties van uw caravan of camper online bekijkt. De TrackJack wordt eenmalig geïnstalleerd in uw voertuig en werkt vervolgens volledig online. Lees hier meer informatie over de werking van TrackJack.
Geen zorgen over diefstal!
Wordt de TrackJack losgekoppeld van de voeding, ontvangt u hier direct een melding van. Ook wanneer het voertuig wordt verplaatst zonder dat het contact wordt geactiveerd. Deze meldingen worden naar uw online account verzonden, per e-mail en optioneel ook per SMS. Zo bent u altijd op d hoogte bij calamiteiten.
Bekijk uw vakantieroutes door heel Europa
En wilt u gereden vakantieroutes terugzien? Dan kan dit uiteraard ook met een rittenregistratie module. Hierbij wordt uw route volledig automatisch voor u bijgehouden die u terugkijkt op uw online account. Of laat de thuisblijvers meegenieten en meekijken tijdens uw trip. Bekijk hier de mogelijkheden van rittenregistratie.

Traceren via uw online account & Smartphone app

U beschikt over een persoonlijk online account waarop alle gegevens beschikbaar worden gesteld. Dit betekent dat u nooit gegevens hoeft uit te lezen, maar dat alles automatisch op uw account wordt weergegeven. En bent u onderweg en wilt u de locatie bekijken? Dan doet u dit zeer gemakkelijk via de TrackJack app voor de Smartphone en Tablet welke gratis beschikbaar is.

De voordelen van TrackJack

  • Markleider in betaalbare GPS-oplossingen
  • Zeer gebruiksvriendelijke software
  • Standaard werking door alle 27 EU-landen
  • Werking volledig online incl. Smartphone app.
  • Betaalbaar en zonder tot langlopende contracten

Ervaar de voordelen van TrackJack en bekijk de volledige productinformatie 

van de TrackJack OTM 3.0.