Caravan matrassen

Defa Dream matrassen zijn speciaal ontwikkeld voor de goede nachtrust, ook tijdens de vakantie. Behalve de hardheid elimineert een goed oplegmatras ook eventuele naden en knopen van de bestaande (zit)kussens.

Tevens wordt het lichaam bij gebruik van traagfoam precies ondersteund op die plekken waar dat nodig is, waardoor een hinderlijke druk wordt voorkomen op uitstekende delen van het lichaam. Het materiaal reageert snel op de lichaamstemperatuur voor nog meer comfort.

Maatwerk

Een caravan bed of een camper bed heeft vaak net een andere maatvoering, denk aan het Franse bed met de afgeronde hoek. Daarom zijn afwijkende maten en vormen caravan matrassen makkelijk te bestellen.

Oplegmatrassen en combimatrassen

Een oplegmatras wordt gebruikt om een bed dat te hard is meer ligcomfort te geven. Ook bij een zitgroep waar een bed van wordt gemaakt is een oplegmatras een ideale oplossing het oplegmatras vult de oneffenheden in de kussens op zodat u die niet meer voelt als u ligt.

Wij hebben verschillende oplegmatrassen, allemaal van traagfoam. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en maten.

Oplegmatrassen Combimatrassen

De Defa dream oplegmatrassen en de Defa dream combimatras.

Duvalay

Wij verkopen ook Duvalay oplegmatrassen. De Duvalay oplegmatrassen zijn een ideaal slaapsysteem bestaande uit een memoryfoam slaapmat, een dekbed en een afritsbare dekbedhoes, die middels een rits aan elkaar zijn bevestigd zodat een geheel ontstaat.
De Duvalays hebben wij op voorraad in diverse kleuren.