Brand voortenten

brand-camping

Brand tenten stoer en robuust

Het hoge kwaliteitsniveau van de door Brand verwerkte weefsels is een gemeenschappelijke ontwikkeling met een van de belangrijkste tentdoekleveranciers: Ten Cate Technical Fabriks.
Onbekommerd kamperen valt of staat met de kwaliteit van het doek. Daarom kies Brand voor TenCate. Want TenCate produceert sinds jaar en dag weerbestendig, sterk, duurzaam en vormvast doek. Hoogwaardige kwaliteiten die conform Nederlandse standaards worden vervaardigd: de garantie voor geavanceerde productiemethoden, een perfect eindresultaat en uitgebreide service. Bovendien voldoen de producten van Brand aan de strenge eisen op het gebied van milieuvriendelijkheid, veiligheid en bescherming. Let daarom bij de aanschaf op het label van TenCate. Daarmee bent u jaar in, jaar uit verzekerd van heel veel kampeerplezier.

Heeft u er wel eens over nagedacht hoeveel tijd u als kampeerder in uw voortent doorbrengt? U zult vaststellen – de voortent is een centrale vakantieplek: ’s morgens voor een gemoedelijk ontbijt, als ontmoetingsplaats en speelplek voor de kinderen, een plekje met volop schaduw tijdens warme dagen, ’s avonds plezierig met vrienden doorbrengen, enz., enz.;

Er zijn dan ook veel argumenten om een voortent te kopen. De voortent moet conform uw wensen met betrekking tot kwaliteit, materiaalkeuze en veelzijdig gebruik. Dit alles tezamen zal leiden tot meer vakantiekwaliteit voor u!
Het totaal aanbod van Brand bestaat uit meer dan 20 verschillende uitvoeringen en laat hier dan ook nauwelijks een wens onvervuld. U kunt hierbij vertrouwen op meer dan 50 jaar ervaring in de vervaardiging van tenten. Brand biedt u de hoogst mogelijke kwaliteit en betrouwbaarheid; dit hoge kwaliteitsniveau wordt onder meer gerealiseerd door de door Brand verwerkte weefsels, die gezamenlijk worden ontwikkeld met de in Europa leidende tentstoffenspecialist, Ten Cate. Dit alles voor uw maximale vakantieplezier!
Het gehele assortiment van Brand is verkrijgbaar bij Cor Olie Recreatie.

Download folder