Doréma voortenten

Topkwaliteit voor de allerlaagste prijs

Doréma is de complete specialist in caravan-voortenten en luifels. Doréma ontwerpt en maakt topkwaliteit voortenten voor alle gangbare modellen caravans en leveren daarbij een compleet programma accessoires en onderdelen. Alle voortenten zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen, met zorg verwerkt tot een duurzaam, gebruiksvriendelijk product en, na controle door onze kwaliteitsmedewerkers, voorzien van het Doréma Kwaliteit-Certificaat.

Doréma maakt het makkelijk de oplossing te kiezen die past bij uw gezin en de ideale vakantiebesteding. Van riant royale voortenten tot en met de supersnel op te zetten extra diepe luifels geven Doréma voortenten ruimte aan ieders vakantiegevoel. Altijd verzekerd van optimaal montagegemak en met de gegarandeerde duurzaamheid van een Nederlands kwaliteitsmerk: Doréma laat niets aan het toeval over. Het gaat per slot van rekening over uw vakantie.

Doréma investeert in kwaliteit en kiest voor partners, toeleveranciers en dealers, die net als Doréma zelf streven naar het beste aanbod in product en service. In ieder facet en tot in het kleinste onderdeel staat Doréma voor onbezorgd kampeerplezier. Niet voor niets is Doréma Nederlands meest verkochte voortent en kiezen mensen keer op keer voor het merk dat meer te bieden heeft voor minder geld.
Garda
Het gehele assortiment van Dorema is verkrijgbaar bij Cor Olie Recreatie. Tevens zijn de meest gangbare onderdelen te verkrijgen in onze kampeershop.

Download folder