Kampa

Kampa maakt Unieke caravan voortenten.

Als bezitter van een caravan is iedereen het er mee eens dat een goed passende voortent een hoop gehannes en bijkomende ergenissen kan voorkomen. Naast een goed passende voortent is het natuurlijk ook prettig als je een voortent hebt waar je sowieso minder werk kwijt bent met opzetten en afspannen van de tent.
Kampa is koploper in de markt voor voortenten en campertenten die zijn gemaakt om het de kampeerder makkelijker te maken. Een opblaasbare voortent ook wel oppomptent genaamd is 1 van de manieren waarmee Kampa het begrip voortenten naar een ander niveau heeft getilt.
Een deeltent of volledige voortent die je vanuit 1 punt op kunt pompen maar waar je niet hoeft in te leveren op benutbare ruimte en een compacte voortent voor een caravan met hefdak zoals bijvoorbeeld bij Eriba te vinden zijn kan je dan ook vinden in het ruime assortiment Kampa voortenten.
Naast de voortenten voor de caravan vind je bij Kampa ook alle accessoires om de voortent in te richten. Een binnenhemel, passend tapijt en een luifel zijn enkele van de accessoires die beschikbaar zijn voor de Kampa voortenten. Naast deze items kan je natuurlijk ook de rest van de vakantie aan kleden met producten uit het Kampa assortiment. Een stevige standenstoel, tafel, luchtbed, slaapzak en kampeerlamp bijpassend bij de Kampa caravantent zitten ook in het ruime assortiment.